Українські прикордонники нагадують білорусам, що не варто вв’язуватися у війну проти України. Тому вигадали новий спосіб, як їх покошмарити на кордоні.

Цього разу бійці Держприкордонслужби вмикають на ділянках кордону у Житомирській та Рівненській областях сигнали повітряної тривоги. При цьому звук обирають дуже гучний.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Відповідні відео показали у мережі. При цьому білоруси не перестають скаржитися на це пропагандистам. Українці такі заходи називають вимушеними, адже “колегам” вже треба визначитися, на чиїй вони стороні. Тому тривогу вмикають як вдень, так і вночі, ще й по кілька разів.

Це вже не вперше, коли наші прикордонники нагадують про себе. Не так довго ДПСУ почепили на дереві манекен у російській військовій формі. Йому навіть дали ім’я – Валера. Також там встановили прапори, які сильно дратують сусідню країну.