Майбутній контрнаступ Сил оборони України передбачає деокупацію Криму. Коли це станеться, залежить від низки факторів, зокрема швидкості отримання Україною західного озброєння та його кількість.

Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський у розмові зі ЗМІ країн Скандинавії. За його словами, для збереження людей Україні потрібна зброя, а її кількість дуже важлива.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Глава держави зауважив, що ворожі солдати щодня мають все менше мотивації, щоб воювати в Україні. Утім, вони бояться відступати, а також контрнаступальних дій ЗСУ.

Зеленський попередив про можливість затяжної війни, якщо інші країни припинять підтримувати Україну. Програш української сторони у війні може призвести до Третьої світової війни, оскільки росія зупинятися не планує. Тому світу дешевше буде допомогати Україні знищити РФ.