Відомий аналітик Андрій Піонтковський дав прогноз щодо подальшого розвитку конфлікту в Україні, припустивши, якою буде коаліція країн, що борються з РФ, у разі затягування бойових дій.

За словами фахівця, участь у гарячій фазі протистояння з агресором можуть взяти Польща, Литва, Латвія, Естонія, Фінляндія та Великобританія.

Для п’яти перших країн такий розвиток подій — це питання життя чи смерті, а Британія може вступити у війну, будучи єдиною Великою Державою на сьогоднішній день.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Для британців Україна 2023, що бореться сьогодні віч-на-віч з Путіним, це Англія 1940, що боролася віч-на-віч з Гітлером», — вважає Піонтковський.

При цьому експерт упевнений, що війна в Україні надовго не затягнеться, адже постачання західної зброї переламає перебіг подій на полі бою вже зовсім скоро.