Зірка серіалу «Школа» Єлизавета Василенко із виходом телепроекту на екрани стала справжньою знаменитістю. Юну актрису почали впізнавати на публіці та її кар’єра різко пішла вгору, але продовжити свій шлях вона з якоїсь причини вирішила у Росії.

Переїхавши до Москви, Василенко всіма способами відхрещувалась від своєї батьківщини і одного разу навіть заявила, що краще помре у РФ, ніж в Україні. Такі слова з вуст Лізи одного разу пролунали у відповідь на критику з боку її шанувальників, які не змирилися з життєвим рішенням актриси.

«Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Це тупість – судити людину за національністю, за тим, куди він поїхав чи не поїхав. Тільки тому, що Росія та Україна сруться, чомусь приплітають туди інших людей… Краще здохнути тут, ніж в Україні», — заявила тоді вона.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після 24 лютого Василенко одразу покинула РФ і публічно визнала, що помилялася. Хейт на свою адресу дівчина зараз називає справедливим, а за вчинок їй не по собі.

«Мені так соромно, що я була у цій Москві. За чимось незрозумілим гналася. Я втратила себе, хотіла всіх змінити», — якось, ридаючи, виправдовувалася вона.