Володимиру Путіну запропонували повернути Україні захоплені після 24 лютого території, щоб сконцентруватися на утриманні «ЛДНР» та Криму. Про це повідомляє телеграм-канал «Генерал СВР», який, ймовірно, належить високопоставленому розвіднику РФ у відставці.

Щоб у ЗС РФ з’явилися шанси на утримання окупованих у 2014 році земель, Москва має оголосити про новий «жест доброї волі» протягом найближчих десяти днів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначає ресурс, на такий крок необхідно піти, щоб уникнути «непередбачених обставин» 2024-го, коли в Росії мають відбутися вибори, перед якими Путіну потрібно не обвалити свій рейтинг в очах населення.

«Якщо це (обвал фронту, – прим.ред.) відбудеться напередодні президентських виборів, на думку авторів доповіді, на Росію чекає період політичної турбулентності з важко прогнозованим результатом», – пише «Генерал СВР».