Незважаючи на розвиток медицини, в Україні ще популярні різні народні методи лікування. Багато з них, будемо відвертими, мають нульову ефективність, але є ті, які, незважаючи на свою абсурдність, дійсно працюють.

Це стосується, наприклад, поради класти на час нічного сну під простирадло звичайне банне мило. Вважається, що таким чином можна «наситити» кінцівки магнієм, завдяки чому вдасться повноцінно відпочити та відновитись, а також допомогти при синдромі неспокійних ніг.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Рятуватися в такий спосіб, коли «крутить» ноги радив доктор Мехмет Оз. У своєму медичному ток-шоу “Шоу доктора Оз” він рекомендував використовувати для цього лавандове мило, адже ця рослина сама по собі має заспокійливий ефект.

Жодних наукових доказів ефективності такої процедури немає, але чому б не перевірити її на собі? Нічого поганого точно не станеться.