23-річний Назар Небожинський загинув 30 березня 2022 року у бою з росіянами. Хлопець з Рівненщини був навідником БМП, який підбив три ворожі броні.

Дівчина Назара, яка не може забути свого коханого, навідується до його пам’ятного постаменту з фотографією, аби вшанувати його пам’ять.

Користувачка Тіктока під ніком @tanyadil розповіла про свою “зустріч із коханим” та придбала йому каву, на яку вони так і не встигли сходити.

Вона каже: “Назар якось зателефонував та сказав, щоб я купила каву і він на мене чекатиме в центрі. Так ось, взяла каву і прийшла на побачення до Назара”.

@latinas_yupi а він чекав на мене з квітами 💔 #героїневмирають #славаукраїні #загиблівоїни #war #warinukraine #героямслава🇺🇦💙💛 #геройукраїни ♬ Shape Of My Heart – Sting

Дівчина підписала свій ролик: “А він чекав на мене з квітами”. Та справді, навколо пам’ятного знімку загиблого бійця зібралися десятки букетів, відданих йому городянами як прояв подяки за героїзм.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли стало відомо про смерть героя, нагородженого посмертно орденом “За мужність” III ступеня, у його пам’ять встановили постамент з фотографією, до якого небайдужі громадяни приносять квіти. Тепер до нього ходить і його дівчина, аби побути з Назаром хоча б у такий спосіб.

Відео дівчини зворушило користувачів мережі. Вони кажуть, що його неможливо дивитися без сліз.