Кілька днів тому в Москві відбувся великий концерт, яким влада РФ намагалася переконати населення у всенародній підтримці Володимира Путіна та його політики.

Для цього, крім виступу, власне, кремлівського лідера, на сцені Лужніків навіть організували постановочне шоу з дітьми з Маріуполя, в ході якого нібито врятовані з зруйнованого міста маленькі маріупольці дякували військовому «дядькові Юрі», який, мовляв, витяг їх з пекла на землі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Найбільше глядачам запам’яталася дівчинка на ім’я Аня, яка в мікрофон зізналася, що забула заздалегідь підготовлений для неї текст.

Напередодні українські користувачі соцмереж розшукали її та з’ясували, що учасниця путінського шабашу справді живе у Маріуполі. На своїй сторінці Аня повідомила, що після виступу її почали цькувати і навіть погрожувати.