Мабуть, ви звертали увагу, що у деяких квартирах пахне старістю. Така особливість характерна для житла, де довго не робили ремонт або хоча б не проводили генерального прибирання з пересуванням усіх меблів.

Причиною поганого запаху в такій ситуації є багаторічне накопичення пилу в важкодоступних місцях, природне старіння матеріалів, шерсть домашніх тварин і навіть непомітний грибок.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

При цьому позбутися запаху старості можна не тільки затіявши ремонт або влаштувавши масштабне прибирання. Цілком непогано з цим завданням можна впоратися і за допомогою засобів, які вбирають сторонні аромати.

Такими є, наприклад, активоване вугілля чи сода. Насипати їх потрібно в широку посудину – чим більше поверхня такого “дезодоранту”, тим ефективніше він працює. Достатньо розставити кілька таких ємностей у непомітних місцях і через деякий час запах квартири прийде в норму.