Комік Андрій Лузан, що є один із засновників YouTube-каналу “Леви на джипі”, вирішив вступити до лав Збройних сил України.

Про це стало відомо, коли Лузан онлайн спілкувався з підписниками. Комік стверджує, що мобілізується 6 липня та майже одразу почне служити.

“Закритий акаунт – це єдине місце, де я говорив про те, що я мобілізуюся 6 липня. Я поїхав у цей тур для того, щоб просто перед тим, як мобілізуватися, кайфонути від України”, – сказав він на відео.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У лютому 2024 року Андрій Лузан заявляв, що новий мобілізаційний закон він вважає правильним. Комік сказав, що перечитав історію різних країн та зрозумів, що захищати сою батьківщину – обв’язок усіх чоловіків.  

“Швейцарія, Швеція, Ізраїль, Південна Корея, коли всі рівні в плані військового вишколу, то ці країни складно захопити й вони в безпеці. Я почитав про це і подумав: куплю собі “ствол”, піду навчуся стріляти, і потім вийшов закон про мобілізацію. А в мене вже і форма, і взуття, і зброя, шолом, я вмію стріляти, і вже спокійніше, і немає стресу”, – розповів Лузан.