З постійними вимкненнями світла зовсім не рідкісні ситуації, коли українці опиняються у скрутній ситуації — подача електроенергії ось-ось буде припинена, а телефон зрадницьки сигналізує про розрядку.

Як же бути у такій ситуації? Коли рахунок йде на хвилини, а батарею потрібно терміново зарядити, потрібно дотримуватись певних правил.

По-перше, на пристрої потрібно включити авіарежим, щоб акумулятор у процесі зарядки не витрачався на непотрібні завдання.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

По-друге, слід дістати телефон із чохла. Не секрет, що швидкість заряджання автоматично знижується, коли пристрій нагрівається, тому важливо забезпечити можливість циркуляції повітря.

По-третє, прискорити зарядку допоможе підбір правильного адаптера та кабелю. Найчастіше ті з них, які підтримують швидке накопичення енергії, мають маркування Quick Charge.