30 червня вночі на території Новолипецького металургійного комбінату в Росії сталася атака безпілотників. За даними ЗМІ, це були українські дрони.

Атака розпочалася близько 2 години ночі і тривала понад годину. На території комбінату впали та вибухнули сім безпілотників. Один з них пошкодив установку розділення кисню, ще чотири намагалися атакувати будівлю кисневої станції. Також один з дронів пошкодив гараж, який внаслідок цього загорівся.

За попередньою інформацією, постраждалих внаслідок атаки немає.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Це вже друга атака безпілотників на Новолипецький металургійний комбінат протягом тижня. 23 червня на території комбінату також впали кілька безпілотників. 

Прес-служба Новолипецького металургійного комбінату підтвердила факт атаки безпілотників. За даними компанії, внаслідок атаки було пошкоджено лише один з трьох кисневих блоків, тому робота комбінату не зупинена.