Ілля, переселенець з Бахмута, що зараз мешкає у Києві, став щасливим власником призу у 190 000 гривень в державній лотереї “Лото-Забава”. Чоловік дізнався про свою перемогу минулої неділі, коли перевіряв результати розіграшу на сайті, після того, як відвідав церкву на Трійцю. Про це повідомляє msl.ua.

“Коли я побачив, що виграв білет, який купили на сайті, в мене з’явилося сильне передчуття, що це мій виграш”, – зізнався Ілля, коментуючи свій успіх.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами переможця, він поки не вирішив, на що саме витратить виграшні кошти, адже останні два роки навчили його не планувати заздалегідь. “Коли гроші будуть на руках, тоді і подумаю, як ними розпорядитися”, – додав Ілля.

“Лото-Забава” стало для Іллі не лише приємним сюрпризом, а й можливістю розглянути нові перспективи в житті, необтяженими попередніми планами.