Український співак Павло Зібров з обуренням звернувся до президента Володимира Зеленського через зрадниць Таїсію Повалій та Ані Лорак.

Виконавець дивується, чому скандальних співачок досі не позбавили звання народних артисток України. Павло Зібров запевняє, що це звання не має жодного значення. Зокрема, співак переконаний, що більш вагомими є творчий доробок артиста, його культурна діяльність та громадянська позиція. Однак зрадники не повинні мати ці почесні звання та використовувати їх з метою пропаганди.

“Наразі звання не має такого вагомого значення, статусу та впливу. Та й ці звання пішли з СРСР. Мені здається, в усьому світі немає такого. Я прихильник того, що важливіше ім’я та що за ним стоїть, яка постать, пісенний доробок, любов глядача, активна культурна діяльність та громадська позиція, аніж те, чи ти народний, чи заслужений – як наші запроданці, з яких не зняли це звання”, – прокоментував Павло Зібров для glavcom.ua.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співака обурює, що за понад два роки повномасштабної війни співачок-зрадниць, таких як Таїсія Повалій та Ані Лорак, досі не позбавили звання народних артисток України. Як запевняє артист, вони вже дали зрозуміти, що підтримують у війні Росію та підіграють пропаганді. Тож Зібров переконаний, що президент та Верховна Рада мають врегулювати це питання та позбавити Лорак і Повалій звань народних артисток України.

“Мене це турбує та дуже дратує, чому наш президент, Верховна Рада не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримує режим Путіна, працює у Росії. Як давали, так і мають зняти, а особливо після повномасштабного вторгнення. Досі це питання не врегульовано та незрозуміле мені”, – додав виконавець.