Астрологиня Інна Довгань попередила людей про катаклізми у світі у період від кінця червня до початку серпня 2024 року. Вона зазначила, що люди, які народились 9-29 липня повинні бути особливо обачними. 

Про це вона сказала у коментарі ютуб-каналу “Поговоримо”. 

Астрологиня зазначила, що дуже скоро “зла зірка Алголь” матиме вплив на Землю, а вона несе руйнування та катаклізми. 26 червня Уран почав наближатися до зірки Алголь, а тому до серпня 2024 року потрібно бути дуже обережними. 

“Від 26 червня до 7 серпня буде час змін. Зміни відбуватимуться по всьому світі, в тому числі і в Україні. У світі можливо, це землетруси, вулкани. Можуть бути нові воєнні дії. У цей період буде багато жертв”, – сказала вона. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також вона попередила людей, які народжені 9-29 липня, про загрози. 

“Особливо це зачепить людей, які народжені від 9 липня до 29 липня. У них кардинальні зміни в житті триватимуть до травня 2025 року. Треба бути дуже обережними, бо можуть бути аварії, пожежі і особливо для цих людей йде небезпека від війни”, – сказала Інна Довгань.