Одружився актор Юрій Феліпенко, що служить в українському війську. Його обраницею стала Катерина Мотрич, що відома як блогерка Мотричка.

Феліпенко пояснив, що одруження було також необхідним для юридичного забезпечення, щоб у разі його поранення чи загибелі дружина мала всі права. Однак головною причиною їхнього шлюбу залишається кохання.

“Можливо, війна дещо підштовхнула нас до цього кроку, але ми планували одружитися ще до її початку. Катерина – моя друга половинка, мій пазлик. Оскільки в мене немає близьких родичів, у випадку надзвичайної ситуації вона буде моїм офіційним опікуном. Але це не головна причина. Найголовніше – ми кохаємо одне одного”, – поділився він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Актор зробив пропозицію несподівано, під час перебування в Харкові. Пара мала можливість провести разом трохи часу, і перед РАЦСом Юрій купив обручки. Їм вдалося укласти шлюб без черги завдяки статусу військовослужбовця.

“Я освідчився в Харкові, коли Катерина приїхала мене відвідати… Прямо перед РАЦСом ми зайшли до ювелірного магазину, купили обручки й одружилися. Мій статус військовослужбовця дозволив нам зробити це без черги”, – додав актор.