Туристку затримали в аеропорту Мельбурна через те, що у її сумці виявили людське серце. Власниця органу, жінка, пояснила, що їй пересадили донорське серце, а своє вона хотіла взяти з собою.

30-річна Джессіка Меннінг здивувала охоронців аеропорту своїм незвичайним багажем, який змусив їх провести ретельну перевірку. У її валізі виявили людське серце, запаковане в герметичну пластикову коробку. З’ясувалося, що орган належав самій туристці, яка перевозила його під час переїзду з Нової Зеландії до Австралії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поліціянти, побачивши серце, були вражені і затримали жінку. Джессіка поділилася своєю історією у соціальних мережах, розповівши про те, як відбувалася перевірка. 

Процес пояснення тривав близько години. Вона розповіла, що народилася з шістьма вадами серця і за своє життя перенесла понад 200 операцій. Після пересадки нового серця, вона вирішила забрати своє старе з собою, переїжджаючи на нове місце проживання.