Джермейн Кеннон, 51-річний засуджений до смертної кари за вбивство жінки понад 28 років тому, був страчений у в’язниці штату Оклахома. Йому ввели смертельну ін’єкцію. За кілька хвилин до своєї смерті він промовив свої останні слова, що запам’яталися працівникам в’язниці.

Як повідомляє LADBible, Кеннон був засуджений до страти за жорстоке вбивство Шаронди Кларк, 20-річної матері двох дітей, з якою він спільно проживав після того, як втік з в’язниці. За рішенням суду, він перебував у камері смертників з 1995 року, поки його вирок не був виконаний.

Його останніми словами була така фраза: “Так, я сповідую своїми вустами і вірю всім своїм серцем, що Бог воскресив Ісуса з мертвих. Тому я врятований. Спасибі”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зазначається, що злочинна історія засудженого до смертної кари почалася ще у 1995 році, коли Кеннон напав на Шаронду Кларк з кухонним тостером, молотком та праскою, а потім він ще й зґвалтував свою жертву. Потім Кеннон перерізав своїй жертві шию.

Після того, як Шаронду знайшли мертвою у квартирі, поліція розпочала активний розшук Кеннона. Він переховувався у штаті Мічиган, в оселі свого дядька. Здатися поліції переконала його власна мати. Вже коли його схопили, Кеннон намагався виграти час, стверджуючи, що вбив жінку під час самооборони.