Британський супертяж Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) висловив категоричну незгоду з результатом поєдинку Олександра Усика (22-0, 14 КО) 18 травня. Циганський король, як називають уродженця Манчестера, стверджує, що виграв вісім раундів із 12 і мав святкувати перемогу.

Про це Ф’юрі заявив в інтерв’ю своєму YouTube-каналу FUROCITY By Tyson Fury. За словами боксера, українець зумів у нього виграти лише кілька раундів на початку другої половини бою, чого було б недостатньо для підсумкової перемоги навіть з урахуванням нокдауну у дев’ятій трихвилинці.

“Я переглядав бій багато разів і все одно отримував одну й ту саму відповідь: я думаю, що виграв бій, я думав, що зробив достатньо. Більшість раундів я боксував з ним з перевагою. Він завдав гарного удару у восьмому раунді і розбив мені ніс. А в дев’ятому раунді він виграв із рахунком 10-8. Так що це другий на його користь, і я даю йому 10-й раунд. Але, крім цього, я не давав йому жодних інших раундів. Я даю йому чотири раунди в бою”, – сказав Ф’юрі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦