Вночі 20 червня безпілотники атакували нафтобази в Тамбовській області та Адигеї. Внаслідок атак на об’єктах спалахнули пожежі. За даними ЗМІ, йдеться про спецоперацію Служби безпеки України.

В Тамбовській області атаці піддалася Платонівська нафтобаза. За повідомленням губернатора регіону Максима Єгорова, там загорівся резервуар з паливом, ймовірно, після атаки безпілотника. Інформації про постраждалих немає.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В Адигеї дрони атакували нафтобазу “Енемська”. За даними власних джерел OBOZ.UA, йдеться про склад паливно-мастильних матеріалів АТ “Тамбовнафтопродукт” та нафтобази “Енемська” ТОВ “ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт”.

Внаслідок атак на обох об’єктах почалися пожежі. За інформацією OBOZ.UA, на уражених об’єктах росіяни переробляли та зберігали сировину та готову продукцію, яка згодом йшла на потреби окупаційної армії РФ.