До несподіваної загибелі популярного американського актора Метью Перрі може бути причетна знаменитість. Таку інформацію повідомили в In Touch, отримавши ексклюзивні відомості від своїх джерел у правоохоронних органах.

Як пише ресурс, дослідження тіла зірки «Друзів» показало, що його смерть настала внаслідок впливу кетаміну, але в нього вдома цю наркотичну речовину не знайшли.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Це наштовхнуло поліцію на думку, що Перрі міг приймати заборонені речовини разом із кимось. Розслідування цієї версії вивело слідство на неназвану подругу актора з-поміж відомих особистостей, з якою він познайомився в реабілітаційному центрі.

Повідомляється, що супутниця актора вже пройшла кілька допитів, а в її будинку було здійснено обшук. Щоб отримати дозвіл на його здійснення, у поліції мають бути вагомі причини, але сама зірка відмовляється йти на зустріч правоохоронцям.