Оладки – найпростіша і ситна страва з борошна. Для того щоб вони були пишними, в основу додайте соду або розпушувач. Якщо ви хочете, щоб вони були більш ситними, в тісто можна додати капусту, фарш, цибулю та варені яйця, сир твердий.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смачних оладок із зеленою цибулею та вареними яйцями.

Інгредієнти:

  • кефір – 200 мл
  • яйця – 2 шт.
  • сир твердий – 70 г
  • борошно – 130-150 г
  • сода – 0,5 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • варене яйце – 2-3 шт.
  • зелена цибуля – 3 стебла

Спосіб приготування:

Збиваємо яйця, додаємо до них кефір, тертий твердий сир та перемішуємо.

Додаємо сіль, також можна додати улюблені спеції.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Кладемо в тісто подрібнені варені яйця та цибулю, добре перемішуємо, додаємо борошно та гашену соду.

Викладаємо тісто на розігріту пательню та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.