Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше за багато місяців показала нову світлину і звернулася до своїх прихильників, які хвилюються за її здоров’я.

Попри раніше зроблені заяви про її відсутність на публічних заходах до кінця 2024 року, вона приємно здивувала новиною, що готова зустрітися з підданими вже цими вихідними. Протягом літа Кейт Міддлтон має намір поступово повертатися до своїх королівських обов’язків поза домом. Це повідомлення від імені принцеси з’явилося на сторінці в соцмережі Х Кенсінгтонського палацу.

Дружина принца Вільяма щиро подякувала всім, хто підтримує її під час боротьби з онкологією, зокрема, коли люди ділилися своїми історіями. Вона зазначила, що ця підтримка допомогла їй та її чоловіку пройти через складні часи.

Кейт розповіла, що у неї бувають як хороші, так і погані дні, як в усіх тих, хто теж проходить хімієтерапію.

“У погані дні ви відчуваєте слабкість, втому і повинні дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви почуваєтеся сильніше, ви хочете отримати максимум користі від гарного самопочуття”, – розповіла герцогиня.

Кейт Міддлтон також повідомила, що лікування завершиться через кілька місяців, а не до кінця року, як передбачалося раніше. Вже зараз вона готується до виходу у світ з нагоди святкування дня народження короля Чарльза ІІІ, який теж проходить лікування від раку.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я з нетерпінням чекаю на можливість відвідати парад на честь дня народження короля в ці вихідні з сім’єю і сподіваюся взяти участь у кількох громадських заходах протягом літа, але також знаю, що я ще не вийшла з кризи”, – додала принцеса.

Вона завершила своє звернення словами про те, що вчиться бути терплячою і цінувати час, необхідний для відновлення сил.