Під час зустрічі з бійцем UFC Хабібом Нурмагомедовим колишній президент Америки  Дональд Трамп заявив, що на війні в Україні загинуло 500 тисяч людей – як з російської, так і з української сторони.

Коли Трампа запитали про його думку щодо можливості США завдавати обмежених  ударів по Росії, він вкотре наголосив, що війни в Україні не було б, якби він залишався при владі.

“Так багато загиблих, тільки військових — півмільйона солдатів з обох країн. Стільки жертв, зруйнованих міст, сіл і будинків. Прекрасна культура стирається з лиця землі”, — заявив Трамп.

Американський президент зауважив, що за час його президентства не було війни, і вона не сталася б, оскільки він “дуже добре ладнає з Путіним.”

Він додав, що має хороші стосунки й з Володимиром Зеленським.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Трамп вважає, що Путіна підштовхнуло напасти на Україну й те, що США вивели свої війська з Афганістану. 

“Те, що сталося в Афганістані… думаю, коли Путін про це дізнався, то сказав: “Ну, добре, вперед”. Знаєте, хто ще за цим спостерігав — китайський президент Сі. Тепер у нього є плани щодо Тайваню, він пускає слину. І там щось може статися. Ми втратили повагу, над нами сміються у всьому світі. Чотири роки тому цього не було”, — підсумував він.