Диктатор РФ Володимир Путін під час зустрічі з представниками російського МЗС розповів, як був готовий відкликати окупаційні війська із Запорізької та Херсонської областей України. Він стверджує, що про ці його плани знав “посередник”.

Російський лідер заявив, що на початку повномасштабного вторгнення в Україну цей посередник, що начебто мав підтримку серед низки країн-партнерів України, запитав у Путіна, для чого його війська зайшли у південні регіони України, якщо Кремль мав намір “допомогти Донбасу”.

“Ми сказали, що не виключаємо суверенітету України за цими областями, якщо у Росії залишиться сухопутна дорога до Криму”, – заявив Путін.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Диктатор запевняє, що згаданий ним “посередник” передав умову про сухопутний коридор у Крим українській владі. Путін каже, що його пропозицію не сприйняли та відкинули таку умову.

“Проте в Україні послуг західного посередника не прийняли, звинуватили його в тому, що він займає проросійські позиції. Тепер стан справ докорінно змінився. Жителі Херсонської та Запорізької областей висловили свою позицію. Ці регіони увійшли до складу РФ. І мови про порушення нашої єдності не може бути”, – сказав Путін, маючи на увазі так звані “референдуми”, які російські окупаційні війська проводили на зайнятих силоміць територіях.