Завдяки TikTok та Instagram нас кілька разів на сезон тішать нові тренди, але найчастіше все, що з’являється – давно забуте старе. Одним із трендів весни та літа 2024-го стало поєднання кепки та хустки. Відродився він через it-girls Гейлі Бібер, яка з’явилася так на вулиці ще у квітні.

Після цього соцмережі заполонили відео, в яких модники діляться своїми ідеями, як стилізувати ці два аксесуари.

Однак Бібер була не першою, хто носив хустку та кепку — адже ще 2017-го так ходила Нью-Йорком Ріанна. Зірку тоді сфотографували на Мангеттені.

Потім подібний модний трюк вирішили відродити бренди Versace та Fendi, які під час свого показу-колаборації одягли моделей у хустку та кепку.

Тренд прижився і поступово почав з’являтися на знаменитостях. Дуа Ліпа любила зав’язувати хустку ззаду.

2024 року хустки стали основною складовою колекції бренду Anna Sui. Ця марка також рекомендує носити легкі шовкові хустки у поєднанні з головними уборами.

Також у квітні 2024-го у поєднанні хустки та кепки з’являється на вулиці епатажна модна блогерка Малу Боргес. У дівчини понад 2 мільйони підписників у Instagram.

Нижче ми зібрали для вас кілька варіантів того, як можна носити кепку і хустку. Ідеальним цей тренд буде у вітряну погоду – ваша кепка нікуди не полетить.

@lissyroddy

the cap & scarf trend I love for summer

♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) – Tommy Richman

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

@ayeshayeshbaby6

that cap + scarf trend like hailey biebers coachella look… but better 🍉💖

♬ Cool Cat – Queen