Восени 2021 року український актор Дмитро Ступка і його родина виїхали до США.

В інтерв’ю для OBOZ.UA він розповів про своє нинішнє життя і поділився планами на майбутнє.

У 2021 році Дмитро разом з тодішньою дружиною, популярною блогеркою Поліною Логуновою, та донькою Богданою переїхав до США. Проте, згодом подружжя вирішило розлучитися. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення в Україну, актор вилетів на батьківщину, але через закриття повітряного простору не зміг повернутися додому і певний час перебував у Європі, після чого знову повернувся до США.

За словами актора, життя у США дійсно дуже дороге. Платити потрібно практично за все: за парковку, страховку, бензин, продукти. Він не переводить ціни у гривні, щоб не зійти з розуму.

У нього немає постійної роботи, щоб ходити зранку до вечора. Тут не так просто знайти гарну роботу без американської освіти і досконалої англійської, але є різні підробітки. Дмитро знімається у рекламі, має епізодичні ролі та працює ведучим. Він також пробує займатися бізнесом, продаючи товари через інтернет.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дмитро розповів, що в місці, де він зараз мешкає, більшість населення складають американці, але є й чимало українців, які приїхали через війну. Минулого літа громада в Сіетлі запросила його провести свято до Дня Незалежності і на стадіоні було дуже багато українців.

Актор зазначив, що хоче повернутися в Україну після закінчення війни, але, ймовірно, буде жити на дві країни, оскільки його донька залишатиметься в США з матір’ю. Він сумує за Києвом, друзями та родичами, за професією, але у нього на першому місці – дитина.