На Покровському напрямку українські військові мужньо стримують атаки російських окупантів, значно переважних чисельністю. 47-ма окрема механізована бригада успішно відбиває ворожі штурми, завдаючи загарбникам значних втрат.

Російські війська не полишають намірів прорвати українську оборону на Покровському напрямку, кидаючи в атаку все нові й нові сили. Завдяки значним людським ресурсам, окупанти постійно поповнюють втрати й завдають запеклих ударів. Українські захисники дають гідну відсіч, не даючи ворогу просунутися далі.

Відео, оприлюднене командуванням Сухопутних військ ЗСУ, демонструє невдалий прорив російського БТР у населений пункт. Екіпаж американської бойової машини Bradley вчасно відреагував на ситуацію та знищив ворожу техніку.

Генеральний штаб ЗСУ наголошує, що Покровський напрямок залишається одним із найскладніших ділянок фронту. Російські війська не полишають спроб знайти слабкі місця в українській обороні та прорвати її безперервними атаками.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тривають запеклі бої в районах населених пунктів Новоолександрівка, Євгенівка та Сокіл. Українські Сили оборони стійко тримають оборону, не даючи ворогу просунутися. За попередніми даними, втрати російських окупантів на цьому напрямку сягають близько 200 осіб убитими та пораненими.

“Знищено три бойові броньовані машини, три автомобілі та одиницю спеціальної техніки противника”, – повідомили в командуванні ЗСУ.