Через постійні відключення світла, викликані безперервними атаками окупантів на об’єкти критичної інфраструктури України, наші співвітчизники стикаються з безліччю побутових проблем.

Одна з них – зберігання продуктів в умовах літньої спеки. У зв’язку з тим, що періоди відсутності електроенергії в деяких випадках можуть тривати більш як 10 годин, у багатьох виникає питання, що у такій ситуації робити з м’ясними виробами.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Експерти в такій ситуації радять використовувати термосумки або переносні холодильники чи вдатися до методу з льодом.

Він передбачає використання ємності з великою кількістю льоду, в яку поміщають м’ясо, після чого укутують тару щільною тканиною і загортають у плівку, створюючи ефект термоса.