Синоптики попереджають, що наступного тижня в Україні не передбачається значних коливань температури, але очікується значна кількість дощів, іноді з грозами.

За даними Українського гідрометцентру, з середи, 12 червня, зросте ймовірність сильних дощів у різних частинах країни. Прогнозується рух циклонів з південного заходу, що приносять з собою інтенсивні опади.

Хоча погодні умови будуть динамічними, проте очікується також сонячна погода. Про це заявила синоптикиня Наталія Птуха у коментарі “Фактам”.

За її словами, тривалі дощові періоди не очікуються. Найбільше опадів буде у західних, північних та частково в центральних регіонах країни.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У Києві та на Київщині протягом тижня прогнозуються короткочасні дощі, особливо у другій половині дня. Проте сонце також буде часто з’являтися.

У південних областях, навпаки, буде сухо, завдяки надходженню повітря зі східного напрямку. Тут очікується більше сонячних днів і менше хмар. Температура вночі буде досягати +22 °C, а вдень стовпчик термометра підійматиметься до +28-34 °C. Також в цих регіонах залишається високий ризик пожеж.