За даними BILD, колишній головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний припустився помилки, пов’язаної з розрахунками кількості загиблих росіян у війні. Він сподівався, що росіяни врешті-решт скажуть “Досить”.

Як зазначає видання, точної кількості загиблих з обох сторін ніхто не знає. Офіційні дані про втрати окупантів не є повністю об’єктивними, оскільки на це впливає багато факторів.

Заступник головного редактора BILD Пауль Ронцхаймер зауважив: “Ніхто не знає точної кількості жертв війни. Офіційні дані обох сторін є неточними. Я виходжу з того, що це сотні тисяч. Росіяни втрачають набагато більше, зокрема й зараз… Я чув від Валерія Залужного, з яким неодноразово зустрічався в Україні. Він був дуже успішним: захистив Київ, відбив кілька областей у 2022 році”. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Пан Пауль поділився, що якось Залужний у розмові з ним сказав, що найбільша помилка в його розрахунках була в тому, що він думав, ніби російське суспільство в якийсь момент дійде до краю і скаже: “Досить! У нас дуже багато вбитих і поранених”.

Ронцхаймер також додав, що Залужний очікував такого ж обурення з боку росіян не пізніше початку 2023 року.