Україна сьогодні опинилася у центрі глобальних геополітичних процесів і від долі нашої держави безпосередньо залежить те, яким буде світ у наступні десятиліття.

Свої прогнози щодо майбутнього, на яке чекає українська держава, зараз складають багато хто. Причому це не лише політологи чи економісти, а й особи, наділені паранормальними здібностями.

Один із них — карпатський мольфар Леонід. Його пророцтво щодо того, що нашій країні приготував Всесвіт, нещодавно опублікував YouTube-канал «Український молитовник».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Згідно з прогнозами провидця, вже в листопаді поточного року розпочнеться процес врегулювання поточної війни, і Україна незабаром повернеться до мирного існування, ставши частиною західного світу.

«Попри всі труднощі, ЗСУ досягнуть перемоги, українці будуватимуть майбутнє на основі миру та єдності та справедливості. 2025 рік – ключовий у пророцтві», – заявив Леонід.