Російський пропагандист Володимир Соловйов, відомий своїми емоційними виступами, зробив чергову скандальну заяву. Цього разу він звинуватив Україну у намірах завдати ядерного удару по Росії.

Виступаючи у своїй телепрограмі, Соловйов стверджував, що США начебто готові передати Україні тактичну ядерну зброю. Ця заява пролунала в ефірі його пропагандистського шоу, уривки якого активно поширюються в інтернеті.

Соловйов заявив, що Україна нібито вже “на порозі” отримання тактичної ядерної зброї. Він також згадав про дозволи на удари по території РФ за допомогою західної зброї та про ймовірне отримання Україною носіїв ядерних боєголовок.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Україна незабаром отримає тактичну ядерну зброю. Як отримала дозвіл на удари західною зброєю по території РФ, так і отримає носії ядерних боєголовок”, – наголосив Соловйов у своєму виступі.

“Вони отримають тактичну ядерну зброю і негайно застосують її проти Росії, отримуючи підтримку Заходу”, – додав пропагандист з помітним емоційним піднесенням.