Експерти назвали п’ять чоловічих імен, які мають енергію багатства. Грошовий потік відкривається таким чоловікам вже у зрілому віці, здається, гроші самі пливуть до їхніх рук.

Михайло

Цьому чоловікові судилося бути справжнім багатієм. Але нумерологи попереджають, що Михайло повинен бути чесним і справедливим, тоді доля віддячить йому багатьма можливостями, щоб він зміг стати мільйонером.

Георгій

Ці чоловіки з народження мають дар відчувати гроші, такою силою їх наділяє ім’я. Георгій тонко відчуває синергію багатства, не боїться ризикувати, діє по совісті, тому ніколи не моє проблем із грошима. А після сорока років стає дуже заможною та впливовою людиною.

Тимур

Ім’я перекладається як “залізний”. Цей чоловік – цілеспрямований, рішучий кар’єрист. Тому не дивно, що Тимур може стати дуже багатим ще до сорока років. Нумерологи зазначають, що в цьому імені закладено код мільйонера, тому ці чоловіки ніколи не матимуть проблем із грошима.  

Богдан

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Богданові допомагає сам Бог, тому він стає заможною людиною досить рано. А вже після сорока має великий вплив у суспільстві і грошей з роками у нього стає ще більше. Якщо Богдан займатиметься меценатством, то ніколи не знатиме бідності, а стане ще багатшою та впливововішою людиною.

Костянтин

Ім’я латинського походження перекладається як “стійкий”. В молодості цей чоловік терпляче вибудовує кар’єру, займається становленням своєї особистості. А вже після сорока життя винагороджує його великими грошовими потоками. Здається, що Костянтин не докладає жодних зусиль для цього, багатство саме пливе до його рук.