Російська акторка, зірка серіалу “Моя прекрасна Няня”, де гостро висміювали українців та висвітлювали їх недолугими, Анастасія Заворотнюк померла у Росії.

Новину підтвердила донька артистки. Акторки не стало у віці 53 років. Анна Заворотнюк повідомила, що її мами не стало вночі, 30 травня.

“Вночі нам зателефонували і сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя донька. Я завжди буду любити і пам’ятати тебе щасливою, люблячою та неймовірною. Моя душа завжди з тобою”, – написала донька акторки.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зазначимо, тривалий час Анастасія Заворотнюк боролася з тяжкою хворобою. Про це стало відомо лише 2019 року. Зокрема, в акторки діагностували злоякісну пухлину головного мозку четвертої стадії. Відтоді артистка припинила з’являтися на публіці та почала лікуватися. Хвороба змінила Заворотнюк, у Мережі неодноразово зливали фото, де показували, який вигляд вона має. Не стало акторки вночі, 30 травня.

В акторки залишилося троє дітей – 28-річна Анна, 23-річний Майкл та 5-річна донька Міла, яка народилася незадовго до того, як стало відомо про діагноз Заворотнюк.