Російські окупанти стикаються з приниженнями та зрадою вдома, коли повертаються з війни. 

Російська пропаганда обіцяє окупантам пошану та розв’язання проблем після повернення з війни, але реальність жорстока. На окупантів дедалі частіше нападають: у Бєлгороді та Ростові “героїв СВО” жорстоко побили. Причини нападів не розголошуються, але місцеві жителі помітили їхню частоту.

Приниження у шпиталях та “кидок” інвалідів:

Поранені окупанти стикаються з “огидними умовами” та “жахливим ставленням медиків” у російських шпиталях. Окупанти скаржаться на протікання дахів, хамське ставлення персоналу та погрози. Тим, хто отримав каліцтва, не дають обіцяних виплат та військової пенсії, а лише цивільну інвалідність. Окупанти, які втратили працездатність, кинуті напризволяще.

Могили на місці туалетів:

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цвинтарі в Росії не справляються з кількістю загиблих окупантів. У Пермі для розширення цвинтаря вигнали підприємців та знесли туалети. Окупантів ховають на місці вигрібних ям, називаючи це “почесним кварталом для військових”.

“Герої СВО” потрібні путінському режиму лише на фронті. Вдома їх чекають приниження, зрада та жорстока реальність. Російська пропаганда приховує справжнє ставлення до окупантів, щоб заманювати нових на війну.