Принцеса Діана була одружена з принцом Чарльзом від 1981-го до 1996 року, хоча розійшлися вони 1992-го. Вона знала, що все їхнє життя її чоловік кохав іншу жінку і нічого не могла з цим вдіяти.

Одного разу принцеса Уельська сказала пророцтво про Каміллу, яке збулося за багато років, згадує королівська експертка Дженні Бонд.

Вона багато років висвітлювала в пресі життя королівської сім’ї і розповіла про одну розмову, яка у неї була з Діаною в Кенсінгтонському палаці перед сумнозвісним інтерв’ю принцеси програмі “Панорама” з Мартіном Баширом 1995 року, пише express.co.uk.

“Для Камілли це справді була найнеймовірніша подорож, але, по суті, це проста історія кохання між двома людьми, які потрапили в дуже складну ситуацію. Я часто згадую той день, коли я сиділа з Діаною в її вітальні, і вона сказала мені, що визнає, що Камілла завжди була і завжди буде коханням всього життя Чарльза. Вона сказала, що розуміє, що будь-який шлюб, який міг би укласти Чарльз, не був би таким міцним, як його стосунки з Каміллою”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тоді принцеса Уельська описала свою головну “суперницю”, як “вірну, стриману і таку, яка заслуговує на ту чи іншу форму визнання”. “Я думаю, що всі ці роки слова Діани виявилися абсолютно точними”, – каже кореспондентка. 

Саме Камілла виявилася для короля Чарльза опорою та підтримкою у найскладніший період його життя, коли він проходить лікування від раку.