Джонні Вактор, відомий за ролями в серіалах “Головний госпіталь” і “Світ Дикого Заходу”, був убитий грабіжниками. Трагедія сталася 25 травня в Лос-Анджелесі. 

За даними поліції, троє невідомих намагалися вкрасти запчастину з автомобіля актора. Джонні Вактор, помітивши це, спробував втрутитися. В результаті один зі злочинців вистрілив у нього. Актор був терміново госпіталізований, але через серйозні поранення помер у лікарні.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Агент актора, Девід Шауль, підтвердив цю сумну новину. Він зазначив, що Джонні Віктор був не лише талановитим актором, але й видатною особистістю, яка завжди підтримувала інших і надихала своєю наполегливістю та відданістю.

“Джонні був неймовірною людиною, яка не просто блискуче виконувала свою роботу, але й стала взірцем для багатьох… Він завжди тримав високу планку і ніколи не втрачав віри в себе. Після понад десяти років разом з ним, він залишив незабутній слід у наших серцях”, – сказав Шауль.