Джо Байден зробив цінний подарунок Володимиру Путіну одним своїм рішенням. Це зазначив оглядач Домінік Лоусон на сторінках The Sunday Times.

Журналіст розповів, що «смертельною для українців» є позиція Білого дому, згідно з якою американська зброя, що надається ЗСУ, не може використовуватися для ураження цілей на території РФ.

За словами Лоусона, Москва активно користується цим для досягнення своїх цілей і, наприклад, розміщує прямо на кордоні свою техніку, з якої знищує Харків, будучи в безпечному становищі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо Путіну вдасться реалізувати свій задум, то місто-мільйонник опиниться в зоні досяжності ствольної артилерії і тоді почнеться його повна руйнація.

«Проте, Україні досі не дозволяють використовувати системи зброї США для нападу на склади та бази, що її спустошують», — пише автор.