Влітку українців очікують різкі зміни погоди з високими температурами, шквальними вітрами та сильними дощами. Народний синоптик Володимир Деркач повідомив, що погодні умови будуть змінюватись протягом усього літа, створюючи погодні гойдалки. 

У червні початок місяця буде теплим та майже без опадів. З середини першої декади можливі короткочасні дощі, які тимчасово знизять температуру, але вже наприкінці першої десятиденки повернеться спека. Друга декада червня залишиться теплою, без екстремальних температур. В останню декаду червня знову очікується зростання температури, але дощі повернуться і знизять температуру до кінця місяця.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Липень розпочнеться прохолодною погодою та високою ймовірністю дощів, які триватимуть з середини до кінця першої декади. Температури залишаться помірними. Друга декада липня буде теплою та сонячною на початку, але з середини місяця знову прийде прохолодний фронт з дощами, що триватимуть до початку третьої декади.

Серпень також обіцяє бути вологим і дощовим на початку. Спеки не очікується, проте буде досить тепло. Наприкінці першої декади опади посиляться, що призведе до зниження температури. Усі ці зміни створюватимуть нестабільні погодні умови протягом усього літа.