Українські військові поділилися зворушливою історією про незвичайного “добровольця” — тхора на ім’я Стінгер, який став справжнім символом підтримки і позитивних емоцій серед бійців на фронті.

Тхір Стінгер, який має войовниче ім’я, походить із Херсонщини. Він знайшов нових власників серед українських військових, братів, які служать в одному підрозділі. Їхня родина постраждала від війни, але тепер у них є новий друг, який став своєрідним талісманом і “персональним психологом”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На фронті Стінгер став справжнім другом для солдатів. Вони з гордістю називають його “добровольцем”, адже, за їхніми словами, він добровільно прийшов захищати Україну. Для нього навіть пошили військову форму, що додає ще більше символізму та емоційного піднесення.

Один із бійців, Олексій, розповідає, що на війні навіть такий малий та пухнастий друг може підняти настрій і додати впевненості. Стінгер став улюбленцем серед військових і завжди приносить радість своєю присутністю.