Зростає підтримка розгортання військ НАТО в Україні серед європейських союзників. Попри погрози Росії, дедалі більше європейських країн підтримують ідею введення військ НАТО в Україну.

Ця думка набирає обертів після двох років повномасштабної війни, вважає французький парламентар Бенджамін Хаддад. Він стверджує, що НАТО та ЄС повинні змінити підхід до Росії та “креативно подумати” про нові способи допомоги Україні.

Ідея Макрона про “розтяжку” військ НАТО вздовж кордону України знаходить прихильників.

Ця пропозиція, яку США спочатку відхилили, отримала підтримку з боку таких європейських лідерів, як президента Чехії, прем’єр-міністра Естонії, міністра закордонних справ Польщі, міністра закордонних справ Литви.

Хаддад закликає до рішучих дій, стверджуючи, що “Росія вже ескалацію”, й західні країни не повинні боятися ескалації у відповідь.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він пропонує розгорнути сили НАТО вздовж українсько-білоруського кордону, щоб звільнити українські війська для передислокації на фронт.

Хоча Росія погрожує “величезною небезпекою” у разі прямого втручання НАТО, Хаддад та інші вважають, що бездіяльність є більшим ризиком.