Мед є одним із найпопулярніших підсолоджувачів у світі, скласти конкуренцію якому може лише цукор. При цьому мед має один великий недолік — з часом він починає кристалізуватися.

У зв’язку з цим перед кожним використанням банку з ним доводиться розігрівати, що займає багато часу.

Тому досвідчені кулінари завжди користуються одним простим лайфхаком, що дозволяє відстрочити процес затвердіння меду.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для цього використовується звичайна морква. Овочіслід почистити й помістити в банку з медом, після чого герметично закрити тару.

У результаті, морквина, внаслідок великої кількості вологи у складі, «підживлюватиме» мед і не дасть йому зацукруватися.