Українська виконавиця alyona alyona висловила підтримку швейцарському гурту Nemo, переможцям “Євробачення-2024”, і різко розкритикувала українців, які їх засуджують.

Співачка зазначила, що в Україні не всі позитивно сприйняли орієнтацію учасників гурту Nemo, які ідентифікують себе як небінарні особи. Через це в коментарях під їхнім виступом почали з’являтися негативні висловлювання. У програмі “Ближче до зірок” alyona alyona зізналася, що їй соромно через таку реакцію.

“Мені соромно, що багато українців зайшли під їхнє відео, щоб обговорювати їхню орієнтацію та самовираження. Насправді вони, а не він”, – зазначила виконавиця.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

alyona alyona підкреслила, що гурт Nemo заслужено переміг завдяки своєму потужному вокалу та складному номеру, який вимагав контролю дихання. Вона наголосила, що варто оцінювати їхні вокальні здібності, а не орієнтацію.

“Якби ці люди просто закрили очі й слухали, як вони співають, то зрозуміли б, що стрибати, крутитися й співати без жодної похибки в диханні – це заслуговує на перемогу. Плюс чотири октави та чудова пісня, яка поєднує оперу й реп”, – додала співачка.