Російські окупанти масово завозять до Маріуполя мігрантів.

У Маріупольській міській раді повідомили, що росія не відкидає намірів русифікувати місто та інші окуповані регіони України.

Для цього вони масово звозять мігрантів з РФ на тимчасово захоплені українські території. Вони будуть іпотечні будинки для росіян, а ось на місцевих жителів чекає тільки виселення на околиці.

“Спротив Маріуполя” з’ясував, що за останні шість місяців у місті значно зросла кількість росіян – десь на 7,8 тисячі осіб. Таку цифру отримали завдяки аналізу даних по дошкільнятах та дітях шкільного віку.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Станом на 1 вересня 2023 року до шкіл пішло 15 300 дітей, з них 11 500 – маріупольські. Тобто 3800 – діти росіян, які приїхали. Станом на зараз у місті десть 17 913 дітей шкільного віку, з яких маріупольських залишилося стільки ж. Приріст російських дітей – 2600 дітей. Якщо врахувати їхній батьків, то це 7800.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко каже, що спочатку російська окупаційна армія вбила тисячі жителів міста, а тепер завозить росіян, особливо мігрантів з Середньої Азії та окремих регіонів РФ.