Наближається травень, а в Україні це період традиційних походів на природу, де багато хто готує шашлики.

Рецепт цієї культової страви у кожного свій, але не варто забувати, що існують деякі універсальні правила, які припадуть до душі усім.

Як кажуть досвідчені кулінари, щоб м’ясо вийшло ніжним та соковитим, слід спробувати дуже простий маринад із трьох компонентів.

У його складі лише цибуля, червоне сухе вино та гранат. На чотири кілограми м’яса необхідний один фрукт та склянка напою.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В отриманій суміші слід замочити м’ясо на одну ніч, а за годину до смаження продукт не забути посолити.

Спробуйте, і ви здивуєтеся, наскільки ніжним та неймовірно смачним може бути шашлик.