Україна попри публічні заяви готується до знищення Кримського мосту. Про це свідчать операції, які виконуються на окупованому півострові за останні місяці.

Так, у квітні на авіабазі в Джанкої було знищено пускові установки ППО С-400, згодом було проведено низку інших операцій на півострові, включаючи сьогоднішню атаку по РЛС ворога на вершині гори Ай-Петрі.

Для ударів по переправі, яка стала для Кремля головною скріпою, ймовірно, будуть використані британські Storm Shadow, а також надводні дрони-камікадзе.

Путін тим часом розуміючи всю небезпеку ситуації, пішов на крайні заходи. Наразі Кримський міст фактично не використовується для перекидання військових вантажів, щоб уникнути великого навантаження.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Про це повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

«Все, що він відчуває, — це хвилювання, що міст може банально не витримати. Іноді цю інформацію підтверджують їхні пабліки», – розповів військовий.