Всі ми доволі часто готуємо різноманітні салати, адже для них завжди є місце і на святковому столі, і під час сімейного обіду.
Прекрасним доповненням будь-якого столу стане салат “Полтавський”. Будьте готові — гості з’їдять салат за дві секунди та обов’язково запитають рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 банку консервованих сардин чи сайри;
  • 4 курячі яйця;
  • 1 цибулина;
  • 1 варена морква;
  • 2 плавлені сирки;
  • 30 г волоських горіхів;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

З консервів зливаємо рідину. Рибу розминаємо вилкою і викладаємо її першим шаром салату. Поверх робимо легку майонезну сітку.

Другим шаром викладаємо дрібно нарізану цибулю. Поверх нього теж робимо майонезну сітку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Яйця відварюємо, остужуємо і натираємо на тертці. Це буде третій шар салату. Після обов’язкової майонезної сітки наступним шаром йде натерта на дрібній тертці відварена морква з майонезною сіткою.

Верхній шар салату робимо із попередньо підморожених та натертих на тертці плавлених сирків. Поверх них наносимо трохи майонезу. Верхівку салату посипаємо подрібненими волоськими горіхами та готову страву подаємо до столу.