Стали відомі можливі деталі «мирного плану», про який раніше згадував Дональд Трамп у контексті своїх майбутніх зусиль щодо врегулювання війни України з Росією.

Їх у своїй книзі навів автор, який перебував у близькому контакті з кандидатом у президенти США щодо поточного конфлікту, пише Associated Press.

Так, у тексті повідомляється, що Вашингтон має поставити подальшу допомогу Україні у залежність від її зусиль щодо припинення бойових дій.

Передбачається, що після того, як Київ та Москва укладуть мирну угоду, Сполучені Штати продовжать озброювати Україну для того, щоб утримати РФ від спроб відновити війну у майбутньому.

Також зазначено, що від Києва не вимагатимуть публічно відмовитись від окупованих територій, але членство в НАТО відкладуть на тривалий період, щоб спонукати Москву сісти за стіл переговорів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Альтернативою вступу до Альянсу для України стане двостороння безпекова угода з Вашингтоном.

У книзі також є згадка про те, що Білий дім може запропонувати Кремлю угоду, суть якої полягатиме у знятті частини санкцій в обмін на введення податку на продаж російських енергоресурсів з метою фінансування реконструкції України.