Аристки alyona alyona та Jerry Heil вибилися з шаблонів “Євробачення-2024” та поділилися своїми враженнями від отримання бронзових медалей.

Учасниці з України, а саме співачки alyona alyona і Jerry Heil, взяли участь у фіналі пісенного конкурсу “Євробачення-2024” під номером два і здивували світ, отримавши третє місце.

Жеребкування визначило їх позицію на конкурсі, але українські виконавиці, разом з режисеркою Танею Муіньо, вирішили не дати цьому фактору перевагу. З усім тим, під номером два виступ був відомий як не найвигідніший з телевізійного погляду.

Попри історичні статистичні дані, що більшість учасників, що виступали під номером два, не досягали високих результатів, alyona alyona і Jerry Heil виявилися винятком, виборовши бронзу на “Євробаченні-2024”. Українські артистки отримали 453 бали від журі та глядачів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

alyona alyona і Jerry Heil висловили вдячність глядачам за їх підтримку та визнали, що це було дійсно неймовірно.

Нагадавши про трагічну ситуацію в Україні, виконавиці також привернули увагу до полонених військових та показали сучасне звучання української музики.